Om oss

EMS Revolution specialiserar sig på att vara ett sportcenter som tillhandahåller EMS-träning. Vårt företag är baserat i Sverige och vi erbjuder fitnesslösningar med EMS-träning. Vårt idrottscenter ligger i Västerås och vi har gjort oss ett namn inom fitnessbranschen sedan länge. Våra proffs hjälper till att skapa en bättre livsstil för personer som lider av muskelvärk eller värk i kroppen eller bara vill gå ner i vikt.

Ofta kommer människor till oss med sina problem efter att de drabbats av svåra sjukdomar i unga år. På EMS Revolution bedömer vi kundens behov och råder honom eller henne sedan till ett hälsosammare liv med vårt teknologi- och viktminskningsprogram. Eftersom elektrostimulering kan användas av vem som helst, uppmanar vi dig att komma och ta en titt på fördelarna med EMS-träning. Oavsett om det är fråga om underliggande patologiskt tillstånd eller fysiska problem, kommer våra tränare att ta hand om det. Du får snabbare resultat genom EMS-träning.

Förstå elektrostimulering

Vi har startat Elektrostimuleringsrevolutionen som inte bara förbättrar din kroppssammansättning utan också arbetar på förändringar i kroppen. EMS-träning får dig på bättre humör och minskar stressnivåerna avsevärt. Om du har en motvilja mot vanliga gympass, genomgå tjugo minuters EMS-träning för att uppnå vad tre timmars gymping kan göra för din kropp. Dessutom, med  mindre risk för att du skadar dig själv. På EMS Revolution guidar våra tränare dig steg-för-steg.

För att förstå bättre, EMS-träning är namnet på ett muskelaktiveringssystem som fungerar på varje muskel och ger din kropp bättre form och hållning. Detta hjälper dig att uppnå snabbare resultat än något annat träningssätt. Att genomgå EMS-träning ökar styrkan eftersom processen stimulerar mer än trehundrafemtio muskler samtidigt. EMS-träning lämnar dig inte med fysiskt trötthet som allmänt kommer efter en runda av ditt vanliga träningspass.

Vi fokuserar på användarens välbefinnande och ser till att personen får de bästa resultaten vad gäller framgång. Våra kunder har känt bättre blodcirkulation i armar och ben inom några dagar efter att de påbörjat EMS-träningen.

Vad erbjuder vi

EMS Revolution erbjuder sina kunder olika paket för att förbättra deras prestanda. Man kan välja efter deras bekvämlighet. Det personliga paketet är för 1 användare och innebär personlig träning. Professional EMS Pack är för 2 användare där den virtuella tränaren övervakar de automatiska resultatrapporterna.

Elektrostimulering kan användas av alla oavsett om du har några fysiska besvär eller inte. Våra tränare har många års erfarenhet av att förstå dina krav och kan föreslå ett paket som passar dina behov bäst. Eftersom elektrostimulering används för sjukgymnastik och träning är det dags för dig att komma till vårt sportcenter och komma i bättre form.

Vi fokuserar på användarens välbefinnande och ser till att personen får de bästa resultaten vad gäller framgång. Våra kunder har känt bättre blodcirkulation i armar och ben inom några dagar efter att de påbörjat EMS-träningen.

Besök vår studio

Slottsgatan 17, 722 11 Västerås

Följ oss

Contact Form Demo (#3)